Cent anys de dadaisme


cent_anys_dadaisme

Castellano

Imagineu-vos un cabaret al Zuric de principis del segle XX, concretament quan la gran guerra ja fa dos anys que dura. Actuant hi tenim l’Hugo Ball (30), un jove alemany sociòleg, filòsof i poeta, Emmy Hennings (31), cantant, poetessa i escriptora alemanya, esposa del primer i tots dos fundadors del cabaret (de nom Voltaire), Samuel Rosenstock (20), més conegut pel seu pseudònim Tristan Tzara, poeta i escriptor romanès, Marcel Janco (21) també romanès, pintor i arquitecte, Richard Huelsenbeck (24) un estudiant de medicina alemany, un alsacià, Hans Arp (29), pintor i poeta, i una suïssa Sophie Taeuber-Arp (27) pintora, escultura i més tard esposa de l’últim.

Continua la lectura de Cent anys de dadaisme

Praga i la v/bellesa europea


portada-praga

Castellano

Aquest any l’he començat amb un viatge absolutament inesperat a Praga, m’hi vaig plantar amb 5 dies de festa, una guia Lonely Planet i l’esperança que la meva primera vegada fent servir AirBnB no fos un desastre. Vam arribar-hi el dia 1 de gener a la nit i abans d’anar a dormir em vaig dedicar a saber una mica què era el què anava a veure, a part d’assabentar-me, per boca d’un txec orgullós, que és el país on més cervesa es consumeix per càpita.

Continua la lectura de Praga i la v/bellesa europea

Expo a l’aire lliure | #streetartPoblenou


portada_poblenou

Castellano

De la mà de Nau Art, un centre de creació i residència artística del Poblenou, un dels barris barcelonins que darrerament s’està convertint en tot un referent de la modernitat urbanística, vam fer una visita guiada per una exposició a l’aire lliure: els graffitis del barri.

Continua la lectura de Expo a l’aire lliure | #streetartPoblenou

Entronar la Trono (o com salvar el teatre)


salatronoportada

Castellano

La Sala Trono és, i esperem que quan estigueu llegint això d’aquí molt de temps aquest verb pugui seguir estant en present, una sala de teatre en una Tarragona on existeix molt teatre amateur, però molt poca programació pròpia.

Continua la lectura de Entronar la Trono (o com salvar el teatre)

Navegació per les entrades

 

Anuncis