Col·laborem amb l’Acadèmia Acròstic


A principis de novembre de 2018 s’inaugurava a Tarragona l’Acadèmia Acròstic, un nou centre de reforç escolar i iniciació a idiomes. Des del Cultius hi col·laborem amb alguns cursos i tallers; ben aviat us anirem informant!

De moment vam estrenar el local amb una primera exposició comissariada pel Cultius: Urruti, una mostra amb càmera analògica amb fotografies de la Paula Arbeloa.

 

Urruti

La fotografia per mi no és mirar, sinó sentir.

Don McCullin. Londres, 1935

Per a la Paula Arbeloa, tal com per a McCullin, la fotografia capta els moments i les sensacions de la realitat que li és inmediata.

L’exposició, així, recrea paisatges urbans de Bilbao i la costa de San Sebastián d’una manera difusa, anecdòtica, amb aquest punt violat que li dóna a la càmera. Urruti, que significa llunyania en euskera, traça un recorregut visual de més llunyà a proper per aquestes dues ciutats, ens hi endinsa a poc a poc. Urruti representa aquest inici que més endavant esdevindrà àncora, com un punt de partida, per a Acròstic, d’exposicions i activitats d’aquesta nova acadèmia i espai cultural a la ciutat de Tarragona.

Aviat tindrem més notícies!

Equip del Cultius

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s