Festival REC i sorteig a les xarxes


El REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona arriba a la XVII edició del 4 al 10 de desembre. Us n’expliquem algunes novetats, i sortegem una entrada doble per al dissabte! Atents!

Amb films vinguts d’arreu, autors consolidats i de novells, òperes primes i tallers relacionats amb el món audiovisual, el Festival REC s’ha convertit en una de les parades indispensables dels autors nacionals i internacionals. Hi podem trobar, a més, gran varietat d’estils i temàtiques al seu cartell, des de documentals a curts, primeres pel·´licules d’autors consagrats o films completament nous.
Enguany, a més, han volgut realitzar dues prèvies. La primera: una festa de presentació del Festival a la Casa Joan Miret, un espai relativament nou de la ciutat, una casa senyorial situada a la Rambla Nova, restaurada, on darrerament s’hi han celebrat diversos esdeveniments, i on es va presentar el cartell, el programa i es va projectar el curt ‘Perro flaco’ de Laura Ferrés. Aquí el podeu veure.

 

La segona: un especial de cinema de gènere, fet per dones, en col·laboració amb el CaixaForum de Tarragona i sota el títol de WomenOnFire els dies 7, 14, 23 i 30 de novembre, a més de projectar alguns de gènere, com ‘Matar a Jesús’ de Laura Mora o ‘Los perros’ de Marcela Said, dins del festival però englobades en la secció WomenOnFire.  També s’amplia el festival amb el MiniRec, en col·laboració amb el MiniPop, amb projeccions per a tota la família.
El dilluns passat es donà l’inici del #REC17. La presentació es va fer amb un seguit de curts d’autors majoritaris de la zona, i també amb una altra novetat, l’engegaR, films fets en 48h, a contrarrellotge i amb un equip de col·laboracions entre els diferents participants; un mètode molt semblant a l’estil dels Kino Kabaret, que ja en vam parlar al Cultius.
Presentació a l’Antiga Audiència. Autors de Tarragona.
El cartell d’enguany és la litografia d’una ortiga, realitzat per Pablo Carpal i Àngela Balcells. Tal com anuncien a la seva definició”considerada popularment com a mala herba, és un potent fertilitzant que estimula el creixement de plantes emergents” seria una mena de fertilitzant cultural, la força d’anar tirant endavant un projecte cultural amb totes les dificultats que se’n deriva. Relaxionat amb això, a més, han creat una campanya de difusió del festival relacionada amb la simbologia de la ortiga, amb el que pretenen donar a conéixer el festival i demostrar que els festivals no són únicament cosa de cinèfils o professionals del cinema, sinó que està obert a tothom. El cinema ho engloba tot, doncs  #aquestaortiganopica.
Us deixem la graella de pelis!
El sorteig
En col·laboració amb el REC, doncs, sortegem una entrada doble per al film Terra ferma (Anchor & Hope), del director Carles Marquès-Marcet, director de la premiada 10.000KM, i que es farà el dissabte 9 a les 20h a l’Antiga Audiència, Plaça del Pallol, Tarragona.
Aquí teniu més info del film.
Participeu, que el cinema és per tothom #aquestaortiganopica
El cinema és de tots, i nosaltres t’hi convidem.
Equip del Cultius

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s