Tarragona es plenà d’elegància


Castellano

Concert de La Habitación Roja, Sala Zero.

Aquell llunyà 25 de novembre Tarragona s’engalanava i es xulejava, burleta, com un ratolí sobre un formatge. Rebíem a ni més ni menys que a una de les bandes de prestigi de l’indie patri, una de les bandes que tot just han fet 20 anys i que, inassequibles al desànim, estaven de gira amb el seu darrer flamant àlbum, Sagrado Corazón, el seu desè; tot i que, sincerament, el que venia de gust era gaudir d’aquells grans hits que els havien portat a recòrrer de cap a cap Espanya i bona part de Llatinoamèrica, i clar que no hi pogueren faltar, temes, dic, temassos, com Indestructibles, La Moneda en el Aire, De Cine, Febrero , Un Día Perfecto, d’entre un bon grapat de cançons que van ser, sens dubte, les més corejades per un públic que deixà la Sala Zero amb un gran aforament.

lhr3
Fuente: página Facebook La Habitación Roja

Liderats per Jorge Martí, la banda formada per Pau Roca, Marc Greenwood, José Marco i Jordi Sapena, van demostrar un saber fer sobre l’escenari poques vegades vist en aquella sala. L’experiència és un grau, i en aquest cas, com si d’un rellotge suís es tractés, la banda s’acoblava a la perfecció, es coneixien, se somreien, no feia falta gairebé parlar o donar consignes; una gira llarga que es mostrava davant del públic després de molts assajos i esforç al darrera, i en definitiva, treball, un treball que aquest quintet sap fer, i de quina manera! Una bona dosi d’elegància: elegància en les melodies, en la manera de moure’s i d’actuar del quintet, i en les lletres, on l’amor sempre hi és present, de vegades més lluminosament, d’altres més melancòlica o trista. Amor humà, i amor al rock, amor a la música que professen, i això es nota, i s’agraeix.

Tancat ja l’any 2016 musical, i amb moltes ganes de començar el 2017, agraïr també la tasca de la Sala Zero i Zero Produccions, pel seu esforç titànic en mantenir i anar portant grans propostes musicals a través del seu ja conegut Radar Palmfest, a una ciutat poc aconstumbrada a això; la llista és llarga, ja des de fa anys, i espanta i molt, i alegra, clar, i que duri per molts anys més, i que la gent ho sapigui valorar i apreciar.

Feliç 2017

Lara Álvarez
Universos Infinitos

Altres articles de la Lara

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s