Top10 Instagramers


Castellano English

Ara que també podem gaudir de Cultius Culturals a Instagram, què millor que tornar a aquest blog com a col·laborador amb un top10 de comptes artístics per seguir a la coneguda xarxa d’imatges.

Des que es va inaugurar el 2010, Instagram no ha deixat de créixer tant en popularitat com en usuaris, fins i tot després d’entrar a formar part del grup Facebook l’any 2012. Amb més de 300 milions d’usuaris, és un dels principals culpables de la popularització de les selfies i és que amb els seus filtres i la facilitat que presenta per retocar fotografies, qualsevol es pot creure un Man Ray o un Muybridge. Afortunadament, igual que passa en l’art contemporani, entre tanta massificació encara es poden trobar petits tresors que fan que recórrer pantalla avall del teu mòbil sigui mínimament valuós.

@1990arthur Perquè mescla art, història i vida a la ciutat. Arthur sap captar la bellesa en grans ciutats com Barcelona, Londres o Roma; i les esporàdiques fotografies dels seus gats no fan mal a ningú.

1990arthur

@adampierrick Perquè és un metge aficionat a la fotografia. Amb un bon ull per captar imatges en la seva vida diària, aquest compte és una finestra a altres ciutats. Les seves darreres fotografies a Tailàndia són tot un espectacle de color.

adampierrick

@anah.galan_art Perquè no hi ha tècnica que se li resisteixi. Acrílic, aquarel·la, carbonet, tinta xina, fotografia, decoració de mobles… Ja ho diuen que al sur hi ha molt d’art.

anah.galan_art

@instachaaz Perquè els seus divertits post-its amb sarcasmes sobre les vides rutinàries van començar com un petit passatemps en la seva avorrida vida d’oficina, però recentment l’èxit ha permès a Chaaz deixar la seva feina i dedicar-se només a l’Instagram. En breus també publicarà un llibre.

instachaaz

@jackmrhughes Perquè en la moda també hi pot haver art. El compte de Jack Hughes combina les seves feines com a model i com a il·lustrador. Tot i que els seus dibuixos es centren en la moda, cada vinyeta sembla que amagui una petita història.

jackmrhughes

@joelrea Perquè ens fa dubtar si és fotografia o pintura. El pintor hiperrealista Joel Rea no deixa de sorprendre’ns amb petites mostres de la seva obra. Les fronteres entre art i realitat poden ser intangibles.

joelrea

@littlebrownmushroom Perquè amb el seu compte oficial el fotògraf americà Alec Soth ens recorda que cada instant pot ser digne d’una fotografia. Ell veu la fotografia com un mitjà de comunicació i fins i tot en les seves exhibicions a museus encoratja al públic a fer fotos.

littlebrownmushroom

@paulaarbeloa Perquè la seva fotografia està plena de contrastos. El seu nom segurament us sona per les seves col·laboracions amb Cultius Culturals, la seva fotografia en canvi es silenciosa. Paula Arbeloa ens ensenya un món quasi sense gent, però a la vegada bell, de llum, de color i de vegades fins i tot de màgia.

paulaarbeloa

@streetartglobe Perquè un bon grafiti no deixa de ser street art. Aquest compte d’Instagram presenta tant artistes nous com mostres d’art de carrer enviades pels seguidors. El seu catàleg és tan variat que segur que tard o d’hora descobreixes un artista que t’agrada.

streetartglobe

@troqman Perquè de vegades només calen dues llibretes i un retolador negre. Troqman crea un món alternatiu on paper i realitat es mesclen. Els seus petits personatges poden apareixer per tot arreu en el que ell anomena cartoonbombing.

troqman

Només em queda desitjar que @cultiusculturals tingui tant d’èxit a Instagram com alguns dels comptes d’aquest top10. Què companys? Per a quan Cultius Culturals: el llibre?

Ricard Gispert Parra

@ricardgispert

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s