#SummerArt, #DillunsArtístics d’estiu


Com molts dels nostres seguidors ja deuen saber, cada dilluns, des de fa gairebé dos anys, publiquem a les nostres xarxes socials una obra d’art, perquè Els dilluns passen millor amb art!, per així poder començar la setmana amb energia!

Aquí podeu llegir l’evolució d’aquesta activitat, que començà gairebé com una cosa puntual i divertida que, internament, preparava l’equip del blog. A poc a poc vam anar traçant el que serien els #dillunsartístics pròpiament dits, animant als seguidors de les xarxes socials a que, ells també, compartissin quadres, escultures, música, cinema, literatura… Art i Cultura, creant una xarxa d’art, cultura i patrimoni cada inici de setmana.

A partir d’aquí vam anar avançant!

Després va venir una altra idea: triar una -dos, de fet- proposta mensual per tal d’usar-la com a portada de Facebook i Twitter.

D’aquesta manera han anat passant per les nostres pantalles més d’un centenar d’obres; conegudes o desconegudes, contemporànies o antigues, immaterials o palpables… teixint així aquest entramat cultural.

El següent pas va ser fer #dillunsartístics temàtics, com el #donesartistes, en motiu del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, que tingué una gran repercussió amb més de vint tuitades el mateix dia.

És per això que volem fer-vos aquesta proposta: #SUMMERART! Art estiuenc! Us animem a que compartiu, el proper dilluns 6 de juliol, mes en el que molta gent ja té vacances, i viu plenament l’estiu, compartiu art, patrimoni i cultura amb aquest hashtag! Mostra’ns obres que et recordin l’estiu, ja sigui per la tonalitat o per la temàtica, per un viatge que vas fer o senzillament perquè l’autor et recorda alguna cosa refrescant! A més a més, dels #SummerArt proposats, en triarem dues per ser imatges de portada a Facebook i Twitter durant els mesos de juliol i agost.

T’hi animes? T’esperem el 6 de juliol a les xarxes! 🙂

Storify dels #dillunsartístics de juny
Imatge portada: ‘Nen jugant amb vaixell’ Joaquín Sorolla

Aquí teniu l’storify amb les piulades estiuenques! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s